CIT Aninoasa

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Centrul local de Informare și Promovare Turistică Aninoasa se implică în mod direct în dezvoltarea și promovarea turismului local din zona omogenă ”Aninoasa-Doicești-Șotânga-Mănești”.

cit aninoasa

Personalul este pregătit să vă îndrume indiferent de tipul de turism pe care îl practicați: cultural, religios, sportiv, de agrement sau de afaceri. Pe raza zonei omogene s-au dezvoltat o serie de edificii menite să asigure turiștilor desfășurarea diverselor activități socio-culturale, sportive sau de petrecere a timpului liber: sală de sport multifuncțională, teren de fotbal, teren de minifotbal, spații de joacă pentru copii, dar și posibilitatea practicării zborului cu parapanta.

Infochioșcul din interiorul Centrului de Informare Turistică vă ajută să descoperiți obiectivele turistice din zona omogenă, prin intermediul vizitei virtuale, atunci când timpul dumneavoastră de vizitare este prea scurt sau vremea este nefavorabilă. De asemenea, vă informează și despre posibilitățile de cazare și acomodare din această zonă. Tot ce trebuie să faceți este să apelați cu încredere la acest serviciu gratuit!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.