Restaurant Casa Noastra

Restaurant Casa Noastra

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

n6

Amplasata la iesirea din Targoviste, la poalele Manastirii Dealu, Restaurantul Casa Noastra are ca scop satisfacerea celor mai exigente cerinte ale dvs, indiferent ca veti veti veni pentru a servi o apetisanta masa traditionala intr-o ambianta de exceptie, sau veti decide ca unul dintre cele mai importante momente din viata sa fie transformat intr-un eveniment magic, atat pentru dvs. cat si pentru invitatii dvs.

 

Fie ca veti opta pentru o masa deosebita intr-o admosfera placuta si eleganta, ori sa va bucurati de frumusetea peisajului servind un pahar de vin pe terasa restaurantului, Restaurantul Casa Noastra este locul ideal pentru petrecerea timpului alaturi de prieteni sau familie.

 

Cadrul mirific in care este situat Restaurantul Casa Noastra, face din aceasta locul ideal pentru organizarea evenimentelor speciale din viata dvs. Ambianta, serviciile, meniul, decoratiunile, locatia, toate au fost alese cu deosebita atentie, pentru a transforma un moment important pentru dvs. intr-un adevarat eveniment magic pentru interaga asistenta.

n4

Atentia pe care o acordam detaliilor, de la buchetul miresei, la focurile de artificii, diferentiazaRestaurantul Casa Noastra de alti organizatori de evenimente.

 

Indiferent de preferinte sau buget, concepem pachete personalizate care satisfac cele mai diverse cereri.

n3

Pentru rezervari si informatii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0726 609 209 si 0732 136 989.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.